Osebno svetovanje

Pri osebnem svetovanju najprej skupaj določimo cilje naših srečanj, metode dela, potem pa skozi proces po načelih vedenjsko-kognitivne terapije raziskati in analizirati vaše misli, obnašanje in čustvovanje. Pozorni smo na tisto, kar vas omejuje pri delovanju in kar vam onemogoča, da bi bil vaše življenje polnejše in tako, kot si ga zaslužite. Cena za posamezno 60-minutno srečanje je 40 eur. Svetovanje je primerno za mladostnike, ljudi v različnih duševnih stiskah.

Partnersko svetovanje

Vsak par se prej ali slej spopade z večjo ali manjšo krizo. Ta proces e lažji, če imate pri tem podporo svetovalca, ki kot manj čustveno obremenjen pomaga razumeti posameznika in partnerja in vzpostaviti kvalitetnejši odnos. Skupaj se bomo učili boljše komunikacije, razumevanja in sprejemanja. Cena za posamezno srečanje je 40 eur.

Skupinska terapija

Med skupinsko terapijo svetovalec spodbuja posamezne udeležence k deljenju svojih misli, težav, posameznik pa se lahko v skladu s svojim zaupanjem skupini, občutkom varnosti in željo odloči, koliko bo dejansko pri tem sodeloval.

Team building

Team building izobraževanja so namenjena skupini ljudi, ki sodelujejo za dosego poklicnih in drugih ciljev. Skupaj se lahko odločimo, katero težavo bomo na delavnicah obravnavali glede na vaše specifične probleme oziroma želje.